:)

Sunday, October 7, 2012

Touch.


"Ya Allah, andai dia jodohku, kau dekatkan la hatinya dan hatiku. Kau teguhkanlah pendirian hatiku. Kau permudahkanlah segala urusan kami ke jalanMu ya Allah. Andai dia bukan jodohku, kau damaikanlah hatiku untuk menerima ketentuanMu. Ameen."

5 comments:

mint said...

dah..lu pun nak ikut jejak mas eh??..congratz!ahahaha

JacFarrah said...

hahaha.
save duet bai. wa nak hadiah kawen gempak.haha

anyway, still in discussion lagi. waaa. cam tak percaya je!

mintsohappyforyou said...

lu first ar bai.congratz again!!!..nnti wa bg lu pretsie.ahhaha.kena buat trip b4 lu kahwin ni.

JacFarrah said...

kan! kena buat trip b4 I officially somene's. haha

2 days 1 night should be okay kan!
gegadis semua bz wa tengok. cane nak hang out.haha

mint said...

buat2 bz tu...boleh punya.nnti lu dh kahwin susah ar...tiba2 wa teringt,konon nanti bila dah kahwin,akan ada one room for exhibition brg2 precious lu.hahhaa